رصد بازارهای مالی کشور در شرایط فعلی اقتصاد نشان از حرکتهای تودهوار دارد. هر چند این روند در تمامی بازارهای سرمایهگذاری قابل مشاهده است، اما در بازارهای ارز و بورس با شدت بیشتری دنبال میشود.
مدیر عامل سمات با بیان اینکه ضمانت نامههای بانکی در فرآیند معاملات نفت خام نزد سمات سپرده گذاری میشود، گفت: فرایند مالی این معاملات از طریق حدود ۸ بانک انجام میشود.
شاخص کل بورس تهران، معاملات روز گذشته خود را در مواجهه با ناتوانی مجدد هسته معاملات، ناتمام به پایان رساند و با افت ۱۰۹ واحدی (معادل ۰۶/ ۰ درصد) از باقی ماندن در کانال ۱۷۵ هزار واحدی ناکام ماند. به این ترتیب در حالی که دیروز تحتتاثیر دادوستدهای مثبت گروههای بزرگ بازار، شاخص سهام در آستانه ورود به محدودههای مثبت بود، مختل شدن سامانه معاملات پس از ...
یک کارشناس بازار سرمایه ضمن پیشبینی بازار سهام در ماههای آینده و وابستگی آن به نرخ ارز، گفت: عرضه نفت خام که چهار بار در بورس رونمایی شده و نتیجه نداشته، به شرطی موفق میشود که مسئولان برای کشف قیمت از مکانیزم بازار تمکین کنند.
بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته شاهد حرکت بازار برخلاف انتظارات اولیه بود و در نهایت با ثبت یک افت سنگین دیگر به کار خود پایان داد. در بازار سهام دیروز معاملهگران با توجه به شرایط روز چهارشنبه که شکل و شمایلی متعادل داشت انتظار یک روز متعادل و به سمت رشد را داشتند اما این انتظار محقق نشده و عرضههای سنگین معاملهگران باعث شد بازار با موج جدیدی از ...
پرونده فعالیت هفتگی بورس تهران امروز بسته شد. هفته ای پرتلاطم برای تالار شیشه ای که در نهایت با غلبه تقاضا بر عرضه ها، ختم به خیر شد. دماسنج بازار سهام پس از جهش های متوالی در ماه های اخیر، فاز استراحت را نیز در این مدت پشت سر گذاشت، تا به گفته بسیاری از کارشناسان آماده شروع یک فصل جدید با توجه به مولفه های مثبت کنونی شود.
شاخص کل بورس تهران دیروز افت ۷۲۲۱ واحدی (معادل حدود ۷/ ۳ درصد) شاخص کل را تجربه کرد و ضمن واگذاری ۷ کانال در ارتفاع ۱۸۸ هزار و ۲۵۹ واحدی قرار گرفت. این اصلاح قیمتی چندان دور از انتظار نبود و اتفاقا برای احیای بورس ضروری بود. هشدار تحلیلگران نسبت به رشد پرشتاب قیمت سهام در هفتههای اخیر، به خوبی موید این موضوع است.
سومین کانال ورود سرمایهگذاران به بازار سهام با تصویب و راهاندازی صندوقهای سرمایهگذاری «صندوق در صندوق» ایجاد شد. از این پس نقدینگیهای سرمایهگذاران نه تنها بهطور مستقیم از طریق خرید سهام و غیرمستقیم از طریق صندوقهای سرمایهگذاری، بلکه با گزینه صندوق در صندوق نیز قابلیت ورود به بازار سرمایه خواهند داشت.
پس از این که آمریکا و کانادا برای حفظ قرارداد سه جانبه نفتا توافق کردند، دلار کانادا، پزوی مکزیک، شاخصهای سهام آمریکا و بسیاری از بازارهای سهام جهان رشد کردند.
شاخص سهام با جهش ۱۵ درصدی هفته گذشته توانست رکوردهای تازهای را در تاریخ خود به ثبت برساند. از اواخر بهار و همزمان با افزایش نرخ دلار، بسیاری از تحلیلگران بر پتانسیلهای صعود بورس تهران تاکید داشتند، اما صعود دستهجمعی اخیر صنایع مختلف بورسی کارشناسان را نگران کرده است.
بورس تهران معاملات دیروز را با رشد بیش از ۶۰۱۷ واحدی (معادل بیش از ۴/ ۳ درصد) شاخص کل به پایان رساند. این جهش ۶ کاناله، شاخص سهام را در ارتفاع ۱۸۰ هزار و ۶۳۶ واحدی قرار داد تا سریال سقف شکنی این نماگر همچنان ادامه داشته باشد. بازدهی بورس تهران در هفته جاری از ۱۵ درصد نیز فراتر رفت.
در تناقض شدید با آنچه اقتصاددانان پیشبینی کرده بودند،به نظر میرسد سرمایهگذاران تاثیر منفی جنگ تجاری بر بازارها را کمتر تلقی کردهاند؛بطوریکه سهام آسیا به دنبال رشد سهام جهانی، بالا رفت.
بورس اوراق بهادار تهران اولین روز از آخرین هفته کاری شهریور ماه را همراه با اختلال در هسته معاملات سپری کرد. در بازار دیروز معاملهگران در حالی فعالیت خود را شروع کردند که در بازار جهانی شامگاه جمعه قیمت انواع فلزات رنگین با کاهش مواجه شد. عقبنشینی بهای مس به رقم ۵هزار و ۹۰۵دلار، کاهش قیمت فلز روی به ۲هزار و ۳۰۹دلار و رسیدن قیمت سرب به ۲هزار و ۳۷دلار ...
معاملهگران خرد بازار سهام طی ۹روز کاری متوالی با خریدهای پرحجم خود توانستند خالص تغییر مالکیت را به سمت خود حفظ کنند. هر چند بورس در این ۹روز روند متوالی صعودی نداشت، اما از شنبه هفته گذشته جهشهای قابل توجهی توسط این نماگر ثبت شد. این افت و خیزها در نهایت جهش بیش از ۲۴هزار واحدی و ۲۵کانالشکنی را در کارنامه شاخص کل بورس ثبت کرد.